Ophangsystemen van basic tot design

Van een simpele rail tot ophanging met verlichting

Als u geen overbodige gaatjes in uw wand wilt hebben is een ophangsysteem een goede oplossing. Wij zijn specialist in de ophangsystemen van Artiteq en bieden u hierin een zeer ruime keus.

Als dealer van Artiteq hebben wij van dit bekende merk vrijwel alles op voorraad. Hierbij kunt U denken aan diverse rails voor aan de wand of tegen het plafond in o.a. naturel wit, zwart of aluminiumkleurig. Er is een keur aan ophangkoorden en haken waaruit U kunt kiezen.

Wij hebben voor u al een complete click-railset vanaf € 24,50. Ook verkopen wij alle bijbehorende zaken los/per stuk om Uw ophangsysteem naar wens uit te breiden. Dus; heeft u een extra koord, haak, staaf of rail nodig? Geen probleem.

Speciaal voor bedrijven en instellingen: handige ophangsystemen voor verwerking in een systeemplafond, verkrijgbaar in zwart en wit.

De combirail; een luxe rail met led-spot verlichting

Systeemgekoppelde spotjes: de combirail van Artiteq, state-of-the-art led techniek. Heel geschikt voor bedrijven en instellingen, maar ook voor bij u thuis.

Vrij exclusief zijn spotjes in de rail ingebouwd die u op het kunstwerk kunt richten teneinde het werk optimaal uit te lichten. Hiervan hebben wij een uitgebreide demonstratiewand.

Niet zo handig met de boor en/of geen tijd?
Heeft U geen tijd om de rails op te hangen? Heeft u liever de kwaliteit van een professional? Wij werken samen met een vakkundig en betrouwbaar installatiebedrijf en komen bij U thuis of in uw bedrijf om de ophangsystemen ter plekke te monteren.

Vraag vrijblijvend een offerte voor een systeem op maat. Voor uitgebreide systemen of complexe situaties komen wij graag eerst bij u langs.