Galerie

In de Galerie van Kunstuitleen Noordwest Veluwe vindt U vaak ons nieuwste aanbod aan kunst, maar er worden ook regelmatig kleine exposities getoond. Soms ook van kunst die niet in de uitleencollectie komt, maar wel gewoon te koop is.

We gebruiken een etalagewand in de Galerie voor het presenteren van “nieuwe” kunstenaars, maar ook om nieuw werk van bestaande kunstenaars te laten zien. Daarnaast gebruiken we de Galerieruimte soms ook om werken thematisch te presenteren of om bepaalde kunstwerken eens extra onder de aandacht te brengen.

De Galerie hoort gewoon bij de Kunstuitleen en veel van de getoonde werken zijn beschikbaar om te huren. Ook hier geldt; voor wie kopen wil is er altijd de mogelijkheid om dit via onze renteloze kunstkoopregeling te doen. Bij een bezoek aan ons bedrijf kunnen we u hierover uitgebreid informeren.

In de Galerie vindt u ook diverse stijlvolle, kunstzinnige geschenkartikelen, zoals de glaskunst van Loranto (op de foto hier onder), vazen en kommen van Olav Slingerland, beeldjes van Wilhelmien Nijboer en de kleurrijke beeldjes van Jacqueline Schäfer (op de foto hier onder).

Verlichting en epoxykunst

In de Galerieruimte is sinds kort ook een doorlopende presentatie te zien van designverlichting, kunstzinnige verlichtingsobjecten en epoxy objecten, zoals bijzettafeltjes en onderzetters (foto hiernaast).

Deze objecten worden getoond door Interieur en Licht en zijn te koop via Kunstuitleen Noordwest Veluwe. Ze zijn een aanwinst in uw interieur en ook bijzonder geschikt als cadeau voor een goede kennis, vriend of familielid. Ze behoren niet tot onze uitleencollectie, maar we kunnen u er wel over informeren.

Wat meer achtergrond informatie over deze verlichting, kunstobjecten en de maakster vindt u op de pagina van Interieur en Licht op onze site. U kunt bij haar ook terecht voor interieur- en lichtadviezen, van eenvoudige tips tot uitgebreide plannen.