Contact en route

Actuele openingstijden:

Wij zijn geopend, maar alleen op afspraak. U kunt ons hier op werkdagen (ma t/m vrij tussen 10 en 16 uur) voor bellen via 0341-562769. Daarnaast hebben wij twee keer per seizoen een open inloopmiddag voor bezoek zonder afspraak

De data van de inloopmiddagen voor het komende najaar zijn zat 14 oktober en vrijdag 17 november, allebei van 13.30 tot 16.00

Wij ontvangen u graag voor het uitzoeken van mooie kunst of het verzorgen van uw inlijstwerk

Onze wintersluiting is dit jaar van maandag 18 december tot maandag 8 januari

Routeplanner
Op deze pagina kunt u gebruik maken van de interactieve kaart van Google Maps en kunt u gemakkelijk uw route naar onze Kunstuitleen bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Bellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0341-562769. Vaak wordt u meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10 en 16 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in één van de andere vestigingen. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl. Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.