Contact en route

Actuele openingstijden:

We zijn tot onze zomersluiting geopend op afspraak. De eerstvolgende reguliere vrije inloopmiddag is weer op zaterdag 5 oktober van 13.30 tot 16.00 uur. Momenteel hebben we een mooie cadeau-actie voor nieuwe en bestaande leden, want dit jaar vieren we ons 35-jarig bestaan in Ermelo op de Veluwe.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen (ma t/m vrij tussen 10 en 16 uur) bellen via 0341-562769. Daarnaast hebben wij twee keer per seizoen een open inloopmiddag voor bezoek zonder afspraak. Wij ontvangen u graag voor het uitzoeken van mooie kunst of het verzorgen van uw inlijstwerk. N.b. Onze zomersluiting is van zaterdag 20 juli tot maandag 2 september.

# Nu meteen kunst bekijken, uitzoeken of reserveren? Ga direct naar onze digitale kunstcatalogus !

Routeplanner
Op deze pagina kunt u gebruik maken van de interactieve kaart van Google Maps en kunt u gemakkelijk uw route naar onze Kunstuitleen bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Bellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0341-562769. Vaak wordt u meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10 en 16 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in één van de andere vestigingen. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl. Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.