Contact en route

Actuele openingstijden:

Momenteel zijn wij geopend op afspraak. U kunt ons hier op werkdagen (ma t/m vrij tussen 10 en 16 uur) voor bellen via 0341-562769. Daarnaast hebben wij twee keer per seizoen een open inloopmiddag voor bezoek zonder afspraak

De eerste inloopmiddag in 2024 is op vrijdag 23 februari van 13.30 tot 16.00 uur

Wij ontvangen u graag voor het uitzoeken van mooie kunst of het verzorgen van uw inlijstwerk in ons atelier

# Nu meteen kunst bekijken, uitzoeken of reserveren? Ga direct naar onze digitale kunstcatalogus !

Routeplanner
Op deze pagina kunt u gebruik maken van de interactieve kaart van Google Maps en kunt u gemakkelijk uw route naar onze Kunstuitleen bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Bellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0341-562769. Vaak wordt u meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10 en 16 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in één van de andere vestigingen. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl. Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.