Inlijstservice bij de Kunstuitleen; voor kwaliteitswerk in ieder detail

Update lijstenmakerij

De inlijstservice van de Kunstuitleen is ooit opgezet voor leden van de Kunstuitleen, maar is tevens beschikbaar voor niet-leden. Sinds een aantal jaren verrichten wij ook restauraties en het reinigen van oudere schilderijen. De Kunstuitleen is hierbij een servicepunt voor het beoordelen, uitzoeken en begeleiden van de opdrachten. Het werk zelf wordt uitgevoerd in het atelier van onze hoofdvestiging in Zeewolde door mensen met jarenlange ervaring. Zo weet u dat uw werk in vertrouwde handen is.

Voor het maken van een afspraak zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen (ma t/m vrij) van 10-16 uur via tel.nr. 0341-562769.

Door drukte is de levertijd van inlijstwerk iets langer dan gebruikelijk. Bij restauratiewerkzaamheden is dat niet van toepassing; onze restaurator heeft nog voldoende ruimte voor nieuwe opdrachten.

N.b. De eerstvolgende inloopmiddag is op zaterdag 5 oktober van 13.30 tot 16.00 uur. Onze zomersluiting is dit jaar van zaterdag 20 juli tot maandag 2 september.

Algemene info Inlijstservice bij de Kunstuitleen

U vindt bij ons een ruim assortiment van honderden voorbeeldlijsten waaruit U kunt kiezen. Hiermee biedt Kunstuitleen Noordwest Veluwe U de mogelijkheid altijd iets passends te vinden. De collectie is samengesteld uit lijsten van o.a. Bowart, Larson-Juhl en Spagl. Van elke leverancier hebben wij de mooiste exemplaren uitgezocht. De collectie is dus met recht bijzonder te noemen en deze varieert van modern tot klassiek en van eenvoudig tot de uiterst exclusief over de hoek afgewerkte atelierlijsten van Gebr. Jennissen/GJB. Ook leveren wij de bekende Barth wissellijsten (op bestelling). Deze hoogwaardige kwaliteitswissellijsten zijn vooral interessant voor (amateur)kunstenaars.

Daarnaast hebben we een groot assortiment zuurvrij passe-partoutkarton op voorraad en kunt U kiezen uit verschillende glassoorten en zijn wij specialist in ophangsystemen.

Hierdoor kunnen wij echt bijna alles voor U inlijsten. Daarbij kunt U denken aan zeefdrukken, aquarellen, schilderijen, foto’s, geboortekaartjes, borduurwerken, spiegels, maar ook babykleertjes, voetbalshirts, stropdassen, tegeltjes, batiks, glas in lood etc. U heeft het; wij lijsten het in !!

Het spreekt vanzelf dat U bij het uitzoeken van een inlijsting deskundig advies krijgt. Wij helpen U bij Uw keuze, zodat er een mooie combinatie ontstaat, die zowel goed bij het in te lijsten werk als bij Uw interieur past. U kunt dan nog jaren van genieten van het eindresultaat.

Naast dit alles is er ook een restaurator voor het reinigen en restaureren van schilderijen.

Voor iedere stijl of smaak hebben wij een oplossing in huis

Branchevereniging Art-Frame

De inlijstservice van Kunstuitleen Noordwest Veluwe wordt uitgevoerd door Lijstenmakerij ArtXpoze en is als onderdeel van Kunst en Lijsten al jarenlang lid van Art-Frame. Dit is de Nederlandse branchevereniging voor kunsthandelaren en lijstenmakers. Voor de consument geeft het lidmaatschap van een lijstenmakerij de garantie dat u bij een vakman bent. Mocht u ondanks dat een geschil over het eindresultaat krijgen, dan is er bij de branchevereniging een geschillencommissie waarbij u terecht kunt. Onze lijstenmaker, met ruim 20 jaar ervaring, was zelf een aantal jaren bestuurslid van deze organisatie; u kunt uw inlijst-opdracht met een gerust hart aan ons toe vertrouwen.