Opening najaar 2023 en wintersluiting

Opening op afspraak najaar 2023, vrije inloop-middagen en wintersluiting.

Ook al zijn de Corona-maatregelen momenteel volledig afgeschaft, blijven wij gewoon open op afspraak. U kunt voor het maken van een afspraak voor bezoek bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10 en 16 uur met 0341-562769. Spreekt u bij geen gehoor even uw naam en telefoonnummer in; wij bellen u dan zsm terug. (In de weekends zijn we niet standaard geopend.)

Sinds enige tijd zijn onze 3 vestigingen weer volledig in bedrijf, maar wel grotendeels op afspraak. Het uitzoeken of ruilen van kunstwerken is gewoon mogelijk. Hetzelfde geldt voor het inlijstwerk en interieur-en lichtadviezen; ook die kunnen we voor u verzorgen.

Wij hebben het afspraaksysteem vorig jaar ingevoerd, omdat onze locaties niet zodanig in te richten zijn dat de 1,5 meter-regels nageleefd konden worden. Ondanks het opheffen van de Corona-maatregelen blijven we werken met het afspraken-systeem, omdat het goed bevalt. Er zijn nu geen piek-momenten met lange wachttijden meer en u krijgt de onverdeelde aandacht op het moment dat u zelf gekozen heeft. Daarnaast proberen wij de kosten in de hand te houden. Zowel energie als de inkoop van materialen zijn qua kosten sterk gestegen. Door het afsprakensysteem kunnen wij met minder bezetting en minder openings-uren toch iedereen goed helpen. Hierdoor hoeven wij tot op heden de kosten voor het lenen van kunst niet te verhogen.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. U wordt verzocht wat eerder of in ieder geval op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan kunt u alvast even rondkijken; er is van alles te zien aan kunst, kunstzinnige cadeau-artikelen en designverlichting. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten.

Voor wie graag een keertje vrijblijvend binnen wil lopen zonder een afspraak te maken, organiseren we van tijd tot tijd vrije inloopmiddagen. Deze worden meestal een paar weken van tevoren aangekondigd op de website en vlak van tevoren op Google, Facebook en Twitter.

Onze wintersluiting is dit jaar van maandag 18 december tot maandag 8 januari.

(Afbeelding van tigerlily713 via Pixabay.)