U bevindt zich hier: Kontakt en route
terug naar: Kontakt en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

Kontakt, route en laatste nieuws Kunstuitleen

CORONA-PREVENTIE, JUBILEUM EN ACTIE KUNSTUITLEEN


* ZOMERSLUITING EN VERHUIZING KUNSTUITLEEN
De hele maand augustus en september zijn we gesloten.
In de laatste week van augustus krijgen we de sleutel van onze nieuwe locatie in Ermelo. Aangezien
Zalencentrum De Dialoog en het Theater verbouwd worden en er na de verbouwing geen plek meer is voor de Kunstuitleen, moesten we op zoek naar een nieuw onderkomen. Samen met de afdeling cultuur en de afdeling vastgoed van de Gemeente hebben we een nieuwe locatie gevonden in de nabijheid van het centrum en met een goede parkeervoorziening. Over deze nieuwe plek en de opening er van zullen we in september meer onthullen. De hele maand september zullen we druk in de weer zijn met de verhuizing.
Het is de bedoeling dat we er zaterdag 3 oktober voor het eerst open zijn voor onze leden en andere belangstellenden.

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus is Kunstuitleen, Galerie en Inlijstservice Noordwest Veluwe sinds begin juni weer beperkt open, maar alleen op afspraak. Ook na de zomerstop en de verhuizing blijft dit zo. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch ingepland worden via 0341-562769. U kunt hier vanaf eind september voor bellen op werkdagen tussen 10 en 16 uur.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. Aangezien wij niet aan de 1,5 meter regels kunnen voldoen hanteren we geen vrije toegang meer. Op deze manier kunt u ons veilig bezoeken. U wordt verzocht wat eerder of exact op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan hebben we een aparte wachtplek ingericht. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen, maar op deze manier kunnen we iedereen toch goed en veilig van dienst zijn.

Afbeelding: Maatregelen ivm Corona-preventie: - Ook na de zomerstop kunt u ons, alleen op afspraak, op zaterdagochtend bezoeken

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:

Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze Kunstuitleen aan het Raadhuisplein 4 in Ermelo. Dat kan momenteel alleen op afspraak. De aktuele openingstijden vindt u hierboven en op onze Facebookpagina (klik hier) !!!!!

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0341-562769. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan.

Verder is de centrale administratie op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
De rest van de week zijn we niet continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen in Zeewolde en Deventer. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.

DIGITALE INFO


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

Wijzigingen of gesloten
Tot slot is het voor U van belang om te weten dat tijdens de vakantieperiodes, of door andere omstandigheden onze openingstijden kunnen wijzigen of tijdelijk vervallen. Dit wordt altijd als eerste bericht op de openingspagina van onze site vermeld en ook op de kontaktpagina. Mocht U dus van grotere afstand naar ons toe komen of om andere redenen zeker willen weten dat U niet voor niets komt; check dan altijd even de site!

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP TWITTER


Na Facebook is de Kunstuitleen nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen.
Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

Afbeelding: Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Twitter: - Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP FACEBOOK


Sinds enige tijd zijn we als Kunstuitleen ook actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)

Afbeelding: Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Facebook: - Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.


Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres: Raadhuisplein 4 - Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie: Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.