U bevindt zich hier: Contact en route
terug naar: Contact en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

Contact, route en laatste nieuws Kunstuitleen

ACTUELE NIEUWSBERICHTEN


* GESLOTEN VOOR BEZOEK DOOR LOCKDOWN

In verband met de lock-down is de Kunstuitleen tot 28 april gesloten. Als deze werkelijk opgeheven is, beginnen wij weer met het inplannen van afspraken voor bezoek.
Tot die tijd zijn wij voor dringende zaken uitsluitend telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10 en 16 uur via 0341-562769.
Zodra wij weer afspraken in kunnen plannen zullen we dat op de website en social media bekend maken.

* VAKANTIESLUITING
Van zaterdag 24 april tot maandag 3 mei zijn we wegens vakantie volledig gesloten; dat geldt ook voor de administratie.

* VERHUIZING KUNSTUITLEEN
Na bijna 5 jaar in De Dialoog is Kunstuitleen Noordwest Veluwe afgelopen najaar verhuisd naar de Dokter Holtropstraat 169-A.

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE(na de lockdown)
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus is Kunstuitleen, Galerie en Inlijstservice Noordwest Veluwe sinds afgelopen juni weer beperkt open op zaterdagochtend tussen 10 en 13 uur, maar alleen op afspraak. Als de zaterdag te vol wordt kunnen we uitwijken naar een doordeweekse dag. Ook na de verhuizing blijft dit zo. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch ingepland worden via 0341-562769. U kunt hier voor bellen op werkdagen tussen 10 en 16 uur.

De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. Aangezien wij niet aan de 1,5 meter regels kunnen voldoen hanteren we geen vrije toegang meer. Op deze manier kunt u ons veilig bezoeken. U wordt verzocht wat eerder of exact op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan hebben we een apart wachtplekje ingericht. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten. We stellen het gebruik van mondkapjes binnen niet verplicht, omdat u in principe alleen met uw eigen gezelschap bent. U bent uiteraard vrij ze wel te gebruiken en als u er op staat dat onze medewerker dat ook doet, kunt u dat bij het reserveren aangeven.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen, maar op deze manier kunnen we iedereen toch goed en veilig van dienst zijn.

Afbeelding: Maatregelen ivm Corona-preventie: - Ook na de lockdown kunt u ons, alleen op afspraak, op zaterdagochtend bezoeken

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:

Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze Kunstuitleen aan de Dokter Holtropstraat 169-A in Ermelo. Dat kan momenteel alleen op afspraak. De aktuele openingstijden vindt u hierboven en op onze Facebookpagina (klik hier) !!!!!

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0341-562769. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan.

Verder is de centrale administratie op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen in Zeewolde en Deventer. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.

DIGITALE INFO


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

Wijzigingen of gesloten
Tot slot is het voor U van belang om te weten dat tijdens de vakantieperiodes, of door andere omstandigheden onze openingstijden kunnen wijzigen of tijdelijk vervallen. Dit wordt altijd als eerste bericht op de openingspagina van onze site vermeld en ook op de kontaktpagina. Mocht U dus van grotere afstand naar ons toe komen of om andere redenen zeker willen weten dat U niet voor niets komt; check dan altijd even de site!

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP TWITTER


Naast Facebook is de Kunstuitleen ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen.
Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

Afbeelding: Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Twitter: - Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP FACEBOOK


Sinds een aantal jaren zijn we als Kunstuitleen actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)

Afbeelding: Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Facebook: - Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.


Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres (alleen op afspraak): Dokter Holtropstraat 169-A, Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor post verzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52, 3893CD, Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.