U bevindt zich hier: Contact en route
terug naar: Contact en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

Contact, route en laatste nieuws Kunstuitleen

ACTUELE NIEUWSBERICHTEN


* OPENING OP AFSPRAAK NAJAAR/WINTER 2021
Momenteel zijn we volledig geopend, op afspraak.

U kunt voor het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur met 0341-562769.
Meer informatie over het afsprakensysteem kunt u lezen op de homepage.

* VERHUIZING KUNSTUITLEEN
Na bijna 5 jaar in De Dialoog is Kunstuitleen Noordwest Veluwe verhuisd naar de Dokter Holtropstraat 169-A.

Afbeelding: Onze nieuwe plek: - Dokter Holtropstraat 169-A. Hier kunt u ons nu weer op afspraak bezoeken.

BEZOEKEN EN BEREIKBAARHEID:


Routeplanner

Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen. Wij zijn op afspraak te bezoeken.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0341-562769. Vaak wordt u meteen te woord gestaan. Krijgt u een voicemail; laat dan svp even een bericht achter.

Verder is de centrale administratie (Kunstuitleen Midden Nederland) op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur meestal telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
We zijn niet altijd continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen in Zeewolde en Deventer. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP FACEBOOK


Sinds een aantal jaren zijn we als Kunstuitleen actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)

Afbeelding: Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Facebook: - Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP TWITTER


Naast Facebook is de Kunstuitleen ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

Afbeelding: Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Twitter: - Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres (alleen op afspraak): Dokter Holtropstraat 169-A, Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie (alleen op afspraak of voor post verzending): Kunstuitleen Midden Nederland - Krachtenveld 52, 3893CD, Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de actuele openingstijden.