U bevindt zich hier: Kontakt en route
terug naar: Kontakt en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

Kontakt, route en laatste nieuws Kunstuitleen

AKTIE KUNSTUITLEEN, OPENINGSTIJDEN EN NIEUWE KUNST


* VOORJAARS-AKTIE KUNSTUITLEEN
Wie dit voorjaar lid wordt van onze Kunstuitleen betaalt geen inschrijfkosten a € 9,50 en krijgt daarnaast nog een leuk welkomstcadeautje.

* OPENINGSTIJDEN
Kunstuitleen Noordwest Veluwe is wekelijks (zonder afspraak) geopend op zaterdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.
Op maandag is het mogelijk om op afspraak een bezoek aan de Kunstuitleen te brengen. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken.

* SLUITING LAATSTE WEEK APRIL
In de week na Pasen en waarin Koningsdag valt, (22 t/m 28 april), zijn we volledig gesloten; ook de administratie.
De eerste week van mei zijn we weer gewoon (zonder afspraak) open op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur.

* NIEUWE KUNST
Onlangs hebben we weer een aantal prachtige nieuwe schilderijen van Ineke ten Kaate in collectie gekregen ( zie foto hiernaast). Deze werken zijn zowel te huur als te koop.

Afbeelding: Voorjaar bij Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Met een afbeelding van dit frisse schilderij van Catrien Dirkmaat, "De kleur van het licht", luiden we het voorjaar van 2019 in.

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:

Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze Kunstuitleen aan het Raadhuisplein 4 in Ermelo tijdens de reguliere openingstijden. De aktuele openingstijden vindt u hierboven en op onze Facebookpagina (klik hier) !!!!!

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0341-562769. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan.

Verder is de centrale administratie op donderdag en vrijdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
De rest van de week zijn we niet continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen in Zeewolde en Deventer. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U na de pieptoon van de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

Afbeelding: "Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: - Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.

DIGITALE INFO


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

Wijzigingen of gesloten
Tot slot is het voor U van belang om te weten dat tijdens de vakantieperiodes, of door andere omstandigheden onze openingstijden kunnen wijzigen of tijdelijk vervallen. Dit wordt altijd als eerste bericht op de openingspagina van onze site vermeld en ook op de kontaktpagina. Mocht U dus van grotere afstand naar ons toe komen of om andere redenen zeker willen weten dat U niet voor niets komt; check dan altijd even de site!

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP TWITTER


Na Facebook is de Kunstuitleen nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen.
Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

Afbeelding: Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Twitter: - Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP FACEBOOK


Sinds enige tijd zijn we als Kunstuitleen ook actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)

Afbeelding: Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Facebook: - Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.


Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres: Raadhuisplein 4 - Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie: Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.