DIGITALE CATALOGUS KUNSTCOLLECTIE

Spaanse Huisjes van Sofia Wenzel. Een mooi schilderij uit deze serie is in collectie bij Kunstuitleen Noordwest Veluwe in Ermelo.Heeft U interesse? Informaar via de mail naar eventuele beschikbaarheid van dit sfeervolle kunstwerk.


Via deze Catalogus-site kunt U een deel van onze collectie on-line bekijken, evenals die van ArtXpoze in Zeewolde en Kunstuitleen Deventer, waarmee het samenwerkingsverband Kunstuitleen Midden Nederland meer vorm gaat krijgen. Er zal de komende tijd wekelijks nieuwe kunst toegevoegd worden aan de catalogus. Het is nu nog een deel van onze collectie, die in totaal uit meer dan 2000 kunstwerken bestaat. Door hier te klikken komt u in de catalogus van "Kunstuitleen Midden Nederland" dat onderdeel is van de vestigingen van "Kunst en Lijsten".

LIDMAATSCHAP KUNSTUITLEEN
Om kunstwerken te kunnen lenen of reserveren via deze catalogus moet u lid zijn van de Kunstuitleen. U kunt lid worden via de Kunstuitleen in Ermelo.

BETALING, TARIEVEN EN VOORWAARDEN
Betaling vindt plaats via automatische incasso. Uw huurovereenkomst is tevens incassomachtiging. De tarieven en voorwaarden vindt U onder het hoofdstuk Kunstuitleen en Galerie


Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres: Raadhuisplein 4 - Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie: Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.