OPENINGSTIJDEN, JUBILEUM EN ACTIE KUNSTUITLEEN

Jubileum Kunstuitleen Noordwest Veluwe: 30 jaar geleden, in 1989, ging de Kunstuitleen in Ermelo van start in de vm Bibliotheek en is nu 30 jaar later, nog altijd springlevend, te vinden in de Dialoog, op een steenworp afstand van de eerste locatie.


* OPENINGSTIJDEN WINTER 2020
Vanaf begin januari is Kunstuitleen Noordwest Veluwe wekelijks (zonder afspraak) geopend op zaterdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.

Op maandagen is het mogelijk om op afspraak een bezoek aan de Kunstuitleen te brengen. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken.

* 30 JAAR KUNSTUITLEEN IN ERMELO
Zaterdag 22 april 1989 werd de Kunstuitleen in Ermelo officiëel geopend in de enkele dagen eerder geopende bibliotheek aan de Burgemeester Langmanstraat. Het was toen een vestiging van het Centrum Beeldende Kunst Gelderland, dat de hoofdvestiging in Arnhem had. Nu 30 jaar later, op Paasmaandag 22 april 2019 bestond de Kunstuitleen exact 30 jaar. Vanaf het begin spraakmakend in de publiciteit, want bij de Bieb was het wel een discussiepuntje of deze "inwoner" gewenst was. In 2010, na de verzelfstandiging van de Kunstuitleen was dat ook geen gelopen race en momenteel is het ook weer onderwerp van gesprek bij de aanstaande verbouwing van de Dialoog. Kortom; de geschiedenis herhaalt zich, maar tot nog toe is er altijd weer een passende oplossing gevonden. Uitgaande van een goede afloop beginnen we dit jubileumjaar met een knaller van een aktie voor nieuwe leden van Kunstuitleen Noordwest Veluwe. Na de zomer zullen er nog andere jubileum-aktiviteiten volgen, maar daarover later meer.

* JUBILEUM -ACTIE KUNSTUITLEEN
Wie nu lid wordt bij Kunstuitleen Noordwest Veluwe krijgt een mooi welkomstgeschenk. Omdat onze Kunstuitleen 30 jaar gevestigd is in Ermelo, krijgt ieder nieuw lid bij inschrijving 30 euro spaartegoed bijgeschreven op zijn of haar account. Dus wie er al eens over dacht om misschien lid te worden bij de Kunstuitleen; nu is het een goed moment, want deze aktie maakt het wel heel aantrekkelijk!

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:

"Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: Deze kleurrijke objecten komen niet in de verhuurcollectie, maar zijn voor de liefhebbers wel gewoon te koop via de Galerie van de Kunstuitleen.

Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze Kunstuitleen aan het Raadhuisplein 4 in Ermelo tijdens de reguliere openingstijden. De aktuele openingstijden vindt u hierboven en op onze Facebookpagina (klik hier) !!!!!

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar onze Kunstuitleen bepalen.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 0341-562769. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan.

Verder is de centrale administratie op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 036-5226632.
De rest van de week zijn we niet continue bereikbaar vanwege afspraken of werk in de andere vestigingen in Zeewolde en Deventer. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U op de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

DIGITALE INFO


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl . Wij beantwoorden mail meestal de volgende werkdag, soms sneller.

Wijzigingen of gesloten
Tot slot is het voor U van belang om te weten dat tijdens de vakantieperiodes, of door andere omstandigheden onze openingstijden kunnen wijzigen of tijdelijk vervallen. Dit wordt altijd als eerste bericht op de openingspagina van onze site vermeld en ook op de kontaktpagina. Mocht U dus van grotere afstand naar ons toe komen of om andere redenen zeker willen weten dat U niet voor niets komt; check dan altijd even de site!

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP TWITTER

Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Twitter: Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Na Facebook is de Kunstuitleen nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen.
Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

* KUNSTUITLEEN NOORDWEST VELUWE OP FACEBOOK

Kunstuitleen Noordwest Veluwe op Facebook: Klik op het Facebook-logo en bekijk en "like" onze pagina.


Sinds enige tijd zijn we als Kunstuitleen ook actief op Facebook. Op onze Facebook pagina vindt U altijd de laatste nieuwtjes. Belangrijke zaken als afwijkende openingstijden en exposities blijven we ook gewoon op de site vermelden. De dagelijkse nieuwtjes als nieuwe kunstwerken in de collectie of interessante artikelen in bladen en tips over kunstmanifestaties staan tegenwoordig op onze facebookpagina. (Klik hier.)


Kunstuitleen Noordwest Veluwe - Bezoekadres: Raadhuisplein 4 - Ermelo - Telefoon: 0341-562769 -
E-mail:
info@kunstuitleennoordwestveluwe.nl
Administratie: Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde - Telefoon: 036-5226632
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.